På grund av arbeten i elnätet har vi ett avbrott för kunderna under stationen Yggdrasil i området Valhallagatan och Smedtorpsgatan tisdagen 25 juni kl 22.00.00 till kl 01.00.00.

Vattenkran på plats!

Varför sätter vi inte upp en vattenkran här?

Det är oftast personal på plats, som ser förbättringsmöjligheter och får bra idéer. I det här fallet var det anläggningsarbetare som jobbar med utbyggnad av vatten, avlopp och fiber i Härlunda som  såg en möjlighet att göra det lilla extra till våra kunder.

Varma sommardagar, långa motions- eller friluftspass, eller kanske en utflykt? Oavsett vad besökarna i friluftsområdet hittar på, behöver vätska fyllas på.

På vägen ut mot Härlunda, som blir det andra landsbygdsområdet som Skara Energi ansluter till vatten, avlopp och fiber, sitter nu en vattenkran. Här kan alla som passerar fylla på vattenflaskor eller dricka vatten. Vattnet kommer självklart direkt från Vättern.

Hur kom idén fram?

Det var när vi passerade med våra ledningar ut mot Härlunda som förslaget kom från en av anläggningsarbetarna. Förslaget togs vidare, och till en låg kostnad kunde det verkställas.
Det är viktigt att ta till vara på bra idéer från medarbetare anser vi på Skara Energi, stora idéer som små.

Vi hoppas att vattenkranen kommer till användning!

  (Skylt kommer att sättas upp)