Lediga tjänster

Arbeta hos oss

Att arbeta hos oss innebär stora möjligheter i en lokal miljö. Vi har en arbetsplats som gör skillnad och som bidrar till en mer hållbar framtid i Skara och vi arbetar i ett företag med stort utvecklingsfokus. Vi satsar på våra medarbetare och din kompetens och ditt engagemang är viktiga för oss.

Lediga tjänster

Arbetsledare/projektör till vår stadsnätsavdelning


När du skickar in en ansökan till oss kommer vi att behandla dina uppgifter enligt de regler som finns i personuppgiftslagen.

• Vi söker nu arbetsledare/projektör till vår stadsnätsavdelning •


Affärsområdet Stadsnät bygger och utvecklar ett fibernät för framtidens Skara. Just nu är vi mitt uppe i en omfattande utbyggnad av fiber till villor, flerbostadshus och företag i Skara. Vi arbetar tillsammans med Fastbit och våra kunder kan välja tjänster på www.openbit.se.

Vi sätter stort värde på god samarbetsförmåga och att du är en engagerad drivande person. Som arbetsledare/ projektör Stadsnät erbjuds du ett varierande och engagerande arbete.
Du har möjlighet att utvecklas inom organisationen och på sikt få ett större ansvar.

Dina arbetsuppgifter
Din huvuduppgift är att leda och fördela arbetet inom stadsnätsutbyggnaden i Skara med omnejd. Detta innebär att vara arbetsledare där du aktivt deltar och driver projekt tillsammans med avdelningschefen. Arbetsuppgifterna består av produktionsledning, ekonomiuppföljning, planering, kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete, du rapporterar till avdelningschefen. Du kan även komma att ersätta avdelningschefen i dennes frånvaro.
Du kommer att verka som projektledare där du leder och kommunicerar de projekt du ansvarar för. Dessa projekt kan omfatta såväl nya kampanjområden som pågående utbyggnad där externa entreprenörer är anlitade, men även att utveckla befintlig stadsnätsinfrastruktur.
Befattningen omfattar också att vara projektör vilket innebär att upprätta handlingar samt i förekommande fall ritningar, med detta kommer du även att bidra till att dokumentationen kvalitetssäkras.
Din bakgrund som tekniker med fiberkompetens kommer att vara nödvändig då det ingår att delta i den fysiska utbyggnaden av stadsnätet i de fall det är nödvändigt.
Utöver ovanstående kommer du att tillsammans med avdelningschefen ta fram en arbetsmetodik som är nödvändig att ha för genomförandet av verksamheten på Stadsnätsavdelningen. Din roll som arbetsledare innebär att du kommer att ingå i företagets utökade ledningsgrupp.

Din profil

  • Kunskap om och erfarenhet från ”Robust fiber” utbyggnad
  • God kännedom om produkter för fiberutbyggnad
  • Erfarenhet av dokumentation i TCN
  • Du har god samarbetsförmåga och är ansvarsfull samt har förmåga att ta egna initiativ
  • Du är en självgående, engagerad problemlösare med vana att arbetsleda
  • B-körkort

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet!

Vill du veta mer?
Kontakta Albin Främgård 070-267 74 77. Ansökan med CV skickar du via mejl till albin.framgard@skaraenergi.se.