Lediga tjänster

Arbeta hos oss

Att arbeta hos oss innebär stora möjligheter i en lokal miljö. Vi har en arbetsplats som gör skillnad och som bidrar till en mer hållbar framtid i Skara och vi arbetar i ett företag med stort utvecklingsfokus. Vi satsar på våra medarbetare och din kompetens och ditt engagemang är viktiga för oss.

När du skickar in en ansökan till oss kommer vi att behandla dina uppgifter enligt de regler som finns i personuppgiftslagen.


Vi söker en arbetsledare för VA med placering på Reningsverket

Verksamhetsområde VA:s uppdrag är att ansvara för drift, underhåll och utveckling av anläggningar och ledningsnät för vatten och avlopp i Skara kommun. Drift och underhåll av reningsverket ingår samt distribution och lagring av vatten från Skaraborgsvatten.

VA-avdelningen består av 11 tillsvidareanställda tillsammans med inhyrda entreprenörer.
Verksamheten består av ett reningsverk, cirka 45 mil ledningsnät och 21 pumpstationer. Skara Energi arbetar med VA på landsbygd vilket gör att lågtryckssystem för avlopp är en del av verksamheten.

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare inom VA-avdelningen ska du leda, och fördela arbetsuppgifter, utveckla samt sköta drift av våra anläggningar. Ett visst personalansvar ingår.

Arbetsledaren

  • Leder arbetsgruppen
  • Ansvarar för drift och underhåll reningsverk och pumpstationer
  • Ansvarar för drift och underhåll av dricksvattenanläggningar
  • Deltar i beredskap

Du arbetar med stor frihet inom uppgiften och har tre drifttekniker i gruppen vilket gör att du kommer att arbeta mycket ute i verksamheten. Större och mindre projekt med andra aktörer genomförs över tiden så du behöver känna dig bekväm i rollen att samordna arbete med externa företag. Du tar över en väl fungerande arbetsgrupp och anläggningar som är i bra skick.

Kvalifikationer

Vi sätter stort värde på god samarbetsförmåga och att du är en engagerad och drivande person. Du har lätt för att skapa relationer såväl internt som externt, är lyhörd och värnar om gott samarbete.

  • Erfarenhet av arbete inom VA, arbetsledning eller har annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
  • Du har lätt att lära, samarbeta och är ansvarsfull samt har förmåga att ta egna initiativ.
  • Som person är du en självgående, engagerad problemlösare som gillar att ha ordning och reda.
  • B-körkort.

Vi eftersträvar mångfald då våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar företaget.  Professionalism, engagemang och resurssmarthet är viktiga ledord för oss.

Vi erbjuder

En arbetsplats som gör skillnad och som bidrar till en mer hållbar framtid i Skara. Du får arbeta i ett litet företag med stort utvecklingsfokus. Du blir en del av organisation som har gott renommé i Skara. Vi satsar på våra medarbetare och din kompetens och ditt engagemang är viktiga för oss.

Arbetstider och omfattning

Omfattning: Heltid, 100 % dagtid. Tillsvidareanställning i Skara Energi.
Placering: Reningsverket Horshaga.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Lön: Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Så ansöker du

Välkommen med din ansökan med CV och löneanspråk senast 2018-09-21 via e-post till
sven-eric.stenermark@skaraenergi.se
Vill du veta mer kontakta VD, Magnus Jacobsson tel 0511-32129 fram till och med 12/9.
From 13/9  VA-chef, Sven-Eric Stenermark 0511-32216.

 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.