Hoppa till huvudinnehåll

Nyanslutning

Nyanslutning

Om du vill ansluta en fastighet till någon av våra tjänster fyller du i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Endast vatten och avlopp

Vill du endast ansluta vatten och/eller avlopp kan du istället för att fylla i formuläret, direkt ladda ner vår servisanmälan, fylla i den och skicka in till oss.
Ladda ner servisanmälan.

Priser

Priset för en anslutning kan skilja beroende på flera faktorer och vi lämnar därför alltid priser via offert. Vi har dock tagit fram riktpriser som kan ge dig en ungefärlig bild av vad det kan kosta. Läs mer om våra priser.

* = obligatoriskt fält
  • Anläggningsinformation

  • Datumformat: DD streck MM streck ÅÅÅÅ

Vi kommer att spara och behandla personuppgifter om dig, bland annat namn, adress, personnummer och kontaktuppgifter. Detta för att kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig, kontakta dig, utföra serviceåtaganden, utföra kundundersökningar och analyser m.m. Dina uppgifter kan komma att lämnas ut till våra underbiträden. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi behandlar om dig. För fullständig information om hur vi behandlar dina personuppgifter, besök www.skaraenergi.se/integritetspolicy eller kontakta vår kundservice på 0511 – 321 00.