Lediga tjänster

Arbeta hos oss

Att arbeta hos oss innebär stora möjligheter i en lokal miljö. Vi har en arbetsplats som gör skillnad och som bidrar till en mer hållbar framtid i Skara och vi arbetar i ett företag med stort utvecklingsfokus. Vi satsar på våra medarbetare och din kompetens och ditt engagemang är viktiga för oss.

När du skickar in en ansökan till oss kommer vi att behandla dina uppgifter enligt de regler som finns i personuppgiftslagen.


Just nu söker vi:

Drifttekniker till Skara Energi AB

Vi söker en engagerad och driven drifttekniker till Skara Energi AB.

Om kundföretaget
Skara Energi AB är ett helägt dotterbolag till Skara Kommun Förvaltnings AB, med 40 medarbetare och en omsättning på cirka 150 miljoner kronor som servar 19 000 invånare.

Vi är kommunens infrastrukturbyggare och tillhandahåller tjänster i anslutning till vår infrastruktur. Vi ansvarar för elnät, fjärrvärme, vatten och avlopp samt bredband. Utöver en stabil ekonomi är viktiga utmaningar för oss att ha säkerhet i våra leveranser, miljöaspekter samt stort kundfokus.

Affärsområdet Fjärrvärme bedriver idag produktion samt distribution av fjärrvärme. Vi använder i huvudsak biobränsle för produktionen och försöker även ta tillvara på lokalt producerat bränsle så långt det är möjligt. Affärsområdet har fyra medarbetare.

Dina arbetsuppgifter
Som drifttekniker erbjuds du ett varierande arbete med ansvar under frihet och flexibel arbetstid, där du har möjlighet att utvecklas och på sikt få ett större ansvar. Du kommer att arbeta med drift och övervakning vid våra produktionsanläggningar, reparations- och underhållsarbeten bland annat på fjärrvärmenätet samt service av kundanläggningar, medverka vid årliga revisioner på produktionsanläggningarna, idrifttagning och injustering, byte av fjärrvärmemätare på kundanläggningar och delta i beredskap för produktionsanläggningar och kundväxlare.

Då vi är en liten grupp söker vi dig med god kommunikation- och samarbetsförmåga. Du är ofta företagets ansikte utåt därför är det viktigt med bred social kompetens, att du ser lösningar istället för hinder och är engagerad i arbetet. Du har erfarenhet av reparations- och underhållsarbeten inom svets, smide och montering. Körkort är ett krav då resor förekommer, god datorvana och gärna erfarenhet från exempelvis produktionsanläggningar för fjärrvärme eller processindustrin. Det är meriterande om du har certifikat inom heta arbeten, säkra lyft, travers och goda kunskaper inom el, styr- och reglerteknik.

Arbetet är på heltid och dagtid, med viss flexibilitet. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varför du är välkommen med din ansökan redan idag!

Vi samarbetar med OnePartnerGroup vid denna rekrytering

  •  Ref.nr: 9822
  •  Skara
  •  28/6/2019
  •  Driftstekniker
  •  ”Heltid”
  •  Tillsvidareanställning

Rekryteringskonsult/Konsultchef
Aldin Mesic

aldin.mesic@onepartnergroup.se 


Just nu söker vi:

Medarbetare till kundservice (föräldravikariat)

Arbetsuppgifter
Som kundservicemedarbetare på Skara Energi har du mycket varierande arbetsuppgifter, du kommer främst att arbeta med kundkontakter, svara på frågor via telefon om elnät, elhandel, vatten, fjärrvärme, bredband och renhållning. Du kommer även sköta reception och registrera avtal.
I arbetsuppgifterna ingår även att ta fram och administrera faktureringsunderlag,  främst för renhållning, sköta faktureringsprocess samt andra administrativa uppgifter.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av administration eller kundtjänst, utbildning inom administration/ekonomi är meriterande. Som person är du driven, stresstålig, ska kunna arbeta med flera saker samtidigt och våga ta egna initiativ. Du ska ha god serviceförmåga, vara kvalitetsmedveten och kunna ta människor på ett bra sätt. Dina personliga egenskaper kommer vara viktiga då vi har kunden i fokus.

Goda datakunskaper i officepaketet är en förutsättning samt en teknisk förståelse. Erfarenhet av att administrera hemsida i wordpress, och skapa marknadsmaterial är ett extra plus.

Vi erbjuder
En arbetsplats som gör skillnad och som bidrar till en mer hållbar framtid i Skara. Du får arbeta i ett litet företag med stort utvecklingsfokus. Du blir en del av organisation som har gott rykte i Skara. Vi satsar på våra medarbetare och din kompetens och ditt engagemang är viktiga för oss.

Arbetstider och omfattning

Föräldravikariat, heltid 100 %, 9-12 månader

Tillträde enligt överenskommelse, runt 2019-08-15

Vi samarbetar med OnePartnerGroup vid denna rekrytering

Rekryteringskonsult/Konsultchef
Aldin Mesic

aldin.mesic@onepartnergroup.se