Hoppa till huvudinnehåll

Webbfaktura

En faktura med många fördelar

Skara Energi erbjuder en smidig fakturalösning via vår partner Billogram. Du som idag får din faktura via e-postfaktura eller som E-faktura har automatiskt tillgång till webbfakturan. Du som idag har pappersfaktura kan när som helst byta till en mer miljövänlig, ​digital​ faktura med många interaktiva funktioner. Fördelarna är bland annat att det blir smidigt att se om fakturan är betald, du får flera betalsätt att välja på, samt kan kontakta kundtjänst direkt på fakturan. Byta gör du enkelt genom att uppdatera den e-postadress som du vill få din webbfaktura skickad till här nedanför.

 

Få din faktura snabbare
En digital faktura når dig snabbare och säkrare än en pappersfaktura.
Du kan välja att få din faktura via e-post, sms eller som E-faktura.

 

Klimatsmart
Genom att få din faktura digitalt minskar du klimatavtrycket som en
pappersfaktura medför.

 

Enklare att betala
Du kan betala direkt via webbfakturan eller schemalägga betalningen. Du kan dessutom enkelt och smidigt själv anmäla autogiro.
På så sätt minskar risken för felbetalningar och du kan betala var du än befinner dig.

 

Ökad tydlighet
Det syns tydligt vad som ska betalas, när det ska göras och om så är gjort. Du får alltid en bekräftelse efter det att betalningen har skett, via e-post eller sms. På så sätt minimeras risken för misstag och onödiga påminnelser.

 

Se alla dina fakturor
Du får tillgång till samtliga dina webbfakturor där du bland annat kan se specifikationer, om en faktura är betald med mera.

 

Ökad kommunikation
Kontakta vår kundservice och få svar direkt via meddelande-funktionen på webbfakturan.

 

Du som idag har pappersfaktura kan redan nu anmäla dig för att få en smidigare och miljövänligare digitalt faktura framöver.

Ta steget mot enklare betalningar, för din och miljöns skull!
Uppdatera dina uppgifter och få webbfaktura här nedanför.

  • ÅÅMMDD-NNNN / NNNNNN-NNNN

Autogiro kan du anmäla via din första webbfaktura.


 

Vanliga frågor

Skara Energi erbjuder en modern fakturalösning via vår partner Billogram. Webbfakturan, vilket är din digitala faktura, är en miljövänlig faktura med många interaktiva funktioner. Du kan bland annat direkt via webbfakturan betala den/schemalägga en betalning, aktivera autogiro, kontakta kundservice och mycket mer. Du som idag får din faktura via e-post, SMS eller som E-faktura får automatiskt tillgång till webbfakturan. Du som idag har pappersfaktura kan när som helst byta genom att anmälan dig till webbfaktura här.

Du kan själv välja hur du vill ha din digitala faktura. Önskar du att få din faktura via e-post eller sms fyller du bara i dina uppgifter här. Din faktura skickas då på det leveranssättet som du valt i form av en klickbar länk. Önskar du att få din faktura som e-faktura anmäler du detta på din internetbank.

 

Ja, om du idag har ett autogiromedgivande med oss så kommer detta fortfarande vara aktivt efter övergången till webbfaktura. Om du idag inte har autogiro men vill aktivera det, så kan du enkelt och smidigt aktivera det via din första webbfaktura. En beskrivning över hur du aktiverar autogiro via din webbfaktura finner du här.

Billogram är vår samarbetspartner. Vi använder deras faktureringstjänst för att kunna erbjuda en smidig och miljövänlig, digital faktura.

Du får tillgång till din webbfaktura genom en länk som vi skickar till dig via e-post, SMS eller som E-faktura. Via denna länk får di tillgång till samtliga webbfakturor som vi har skickat till dig. Om du vill se fakturaspecifikationen för en viss faktura kan du göra det genom att klicka in dig på fakturan. Du kan även välja att skriva ut hela fakturan om du så önskar genom att klicka på ”Spara ned som PDF”.

Om du idag får din faktura som E-faktura ska betalningen ske via din internetbank. I internetbanken kommer du även att få en länk till din webbfaktura, där du kan se din fakturaspecifikation och komma i kontakt med kundservice.