Hoppa till huvudinnehåll

Webbfaktura

En ny faktura med nya fördelar

I december övergår vi till en modern fakturalösning via vår partner Billogram. Du som idag får din faktura via e-postfaktura eller som E-faktura kommer fortsatt få det och kommer dessutom automatiskt få tillgång till webbfakturan. Du som idag har pappersfaktura erbjuds att byta till en mer miljövänlig, ​digital​ faktura med mer interaktiva funktioner. Fördelarna är bland annat att det blir smidigt att se om fakturan är betald, du får flera betalsätt att välja på, samt kan kontakta kundtjänst direkt på fakturan. Byta gör du enkelt genom att uppdatera den e-postadress som du vill få din webbfaktura skickad till här nedanför.

 

Få din faktura snabbare
En digital faktura når dig snabbare och säkrare än en pappersfaktura.
Du kan välja att få din faktura via e-post, sms eller som E-faktura.

 

Klimatsmart
Genom att få din faktura digitalt minskar du klimatavtrycket som en
pappersfaktura medför.

 

Enklare att betala
Du kan betala direkt via webbfakturan eller schemalägga betalningen. Du kan dessutom enkelt och smidigt själv anmäla autogiro.
På så sätt minskar risken för felbetalningar och du kan betala var du än befinner dig.

 

Ökad tydlighet
Det syns tydligt vad som ska betalas, när det ska göras och om så är gjort. Du får alltid en bekräftelse efter det att betalningen har skett, via e-post eller sms. På så sätt minimeras risken för misstag och onödiga påminnelser.

 

Se alla dina fakturor
Du får tillgång till samtliga dina webbfakturor där du bland annat kan se specifikationer, om en faktura är betald med mera.

 

Ökad kommunikation
Kontakta vår kundservice och få svar direkt via meddelande-funktionen på webbfakturan.

 

Du som idag har pappersfaktura kan redan nu anmäla dig för att få en smidigare och miljövänligare digitalt faktura framöver.

Ta steget mot enklare betalningar, för din och miljöns skull!
Uppdatera dina uppgifter och få webbfaktura här nedanför.

  • ÅÅMMDD-NNNN / NNNNNN-NNNN

E-faktura anmäler du via din internetbank och autogiro kan du anmäla via din första webbfaktura.


 

Vanliga frågor

Webbfaktura är en ny och modern faktura. Det är en mer miljövänlig, ​digital​ faktura med många interaktiva funktioner. Du kan bland annat att direkt via webbfakturan betala fakturan/schemalägga en betalning, aktivera autogiro, kontakta kundservice och mycket mer.

Du som idag får din faktura via e-post eller som E-faktura kommer automatiskt att få tillgång till webbfakturan. I och med bytet till webbfaktura kan du dessutom välja att få din faktura via SMS, fyll i så fall i dina uppgifter här.

För dig som har pappersfaktura så kan du redan nu anmälan dig för att få en smidigare och miljövänligare, digital faktura framöver genom att fylla i dina uppgifter här.

Ja, om du idag har ett autogiromedgivande med oss så kommer detta fortfarande vara aktivt efter övergången till webbfaktura. Om du idag inte har autogiro men vill aktivera det, så kan du enkelt och smidigt aktivera det via din internetbank eller senare via din första webbfaktura.

Billogram vår nya samarbetspartner och i december kommer vi att använda deras faktureringstjänst, för att kunna erbjuda en mer modern och miljövänlig, digital faktura.

Om du får en digital faktura kommer du via webbfakturan att kunna se en fakturaspecifikation, precis som vanligt. I och med bytet i december till vår nya fakturapartner, Billogram, så kommer vi att uppdatera utseendet på fakturan för alla våra kunder. Detta för att göra denna ännu mer tydlig för dig som kund.

I och med bytet till webbfaktura i december har vi nu starta ett nytt bankgironummer. Det nya bankgironumret är: 5513-8291. Det står alltid angivet på varje faktura till vilket bankgironummer du ska betala. Kontrollera på fakturan vilket bankgironummer som gäller för din faktura eller kontakta vår kundservice om du känner dig osäker.

Om du idag får din faktura via e-post kommer du fortsatt att få det. Istället för att få fakturan bifogad som en PDF-fil kommer du istället att få en länk till din webbfaktura, där du kan ta fördel av samtliga nya funktioner.

Om du idag får din faktura som E-faktura, kommer du fortsatt få det och betalningen kan som vanligt ske via din internetbank. Du kommer även att få en länk till din webbfaktura, där du kan ta fördel av de nya funktionerna.