På grund av ledningsarbete på Timmermansgatan kan missfärgat eller grumligt vatten förekomma, vilket är ofarligt. Spola tills det försvinner. Även avbrott i vattenleverans kan ske.

Vi värmer Skara

Skara Energi har ett brett fjärrvärmenät som omkring hälften av Skaras hushåll är ansluta till. Fjärrvärme är en miljövänlig uppvärmningsform som tar tillvara på de resurser som annars skulle gå förlorade.

Läs mer om fjärrvärme

Fjärrvärme

Allmän information
Skara Energi har ett brett fjärrvärmenät som omkring hälften av Skaras hushåll är ansluta till. Fjärrvärme är en miljövänlig uppvärmningsform som tar tillvara på de resurser som annars skulle gå förlorade och gör Skara mer energieffektivt.
Läs mer
Planerad utbyggnad
Är du intresserad av att ansluta dig till fjärrvärmenätet?
Läs mer
Våra värmeverk
Skara Energi har 4 fjärrvärmeverk för att garantera en säker leverans till all våra kunder.
Läs mer
Tips och råd
Spara energi genom att anpassa din värme efter årstiderna! Vi ger dig goda råd om vad som är bra att tänka på inför de olika säsongerna.
Läs mer
Grönt vatten
Håll utkik efter grönt vatten! Det gröna vattnet betyder att det är en läcka i fjärrvärmesystemet.
Läs mer
Serviceavtal
Serviceavtal Vill du ha en årlig service och kontroll på din fjärrvärmeväxlare? Teckna vårt serviceavtal! Optimalt fungerande värmeväxlare Med ett serviceavtal hos oss får du regelbunden service av din anläggning. Serviceavtalet innebär att en tekniker går igenom och servar din fjärrvärmecentral. Genom ett serviceprotokoll får du reda på vilket skick din anläggning är i, och […]
Läs mer