Hoppa till huvudinnehåll

Administratör/Kundservicemedarbetare

2023-11-20

Ny medarbetare sökes!

Administratör/Kundservicemedarbetare

Har du lätt för att lära dig nytt, trivs i en roll med högt tempo, där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och där ingen dag är den andra lik? Då kan du vara helt rätt för rollen som kundservicemedarbetare hos Skara Energi.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna för den här rollen är omväxlande och stimulerande. Du kommer dagligen att ge service och support till våra kunder, ta emot inkommande samtal och mejl och svara på frågor som rör elnät, elhandel, vatten, fjärrvärme och stadsnät. Frågorna handlar oftast om fakturor, el- eller vattenförbrukning. Parallellt kommer du även att arbeta med en hel del administration och kommunikation. På avdelningen hanteras allt ifrån att ta fram och registrera avtal, hantera mätvärden, skapa fakturor och krav och göra ekonomiska avstämningar till att administrera hemsida, sociala medier och nyhetsbrev.

På avdelningen finns idag fyra härliga kollegor som går mellan varandras kontor för att diskutera och stötta varandra, och en nära chef som alltid har öppen dörr.

Tjänsten är ett på heltid och dina arbetstider kommer att vara under kontorstid. Du kommer att kastas in i arbetsuppgifter redan dag ett, självklart med en plan för upplärning, ett gott stöd från arbetskamrater samt väldokumenterade instruktioner.

Vem är du?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med att kombinera kundkommunikation och administration. Vi ser gärna att du har gått ut gymnasiet, meriterande är en ekonomisk-, eller annan relevant utbildning, även tidigare erfarenhet av administration eller kundtjänst.

Du kommer att arbeta med flera saker samtidigt så det är en stor fördel om du är stresstålig och gillar att arbeta i olika system. Du kommer behöva sätta dig in i många olika områden så det är viktigt att du har lätt för att komma in i arbete och att du lär dig snabbt. Du ska ha god serviceförmåga, vara kvalitetsmedveten och kunna ta människor på ett bra sätt. Dina personliga egenskaper kommer vara viktiga då vi har kunden i fokus.

Kunskaper i Officepaketet är ett krav, så även goda kunskapar i svenska och till viss del engelska.

Om oss

Skara Energi är ett kommunalägt bolag med 35 medarbetare och en omsättning på ca 170 miljoner kronor. Vi är stolta infrastrukturbyggare för kommunen och ansvarar för elnät, fjärrvärme, vatten och avlopp samt bredband.

Våra medarbetare är den viktigaste delen i vår framgång; vi är smarta, känner tillit och har passion för vårt arbete. Tillsammans skapar vi världens bästa liv i Skara. Hos oss får alla en god arbetsmiljö där vi tar tillvara och uppmuntrar medarbetarnas egna initiativ. På bolaget samarbetar vi med varandra, rycker in där det behövs, och har aldrig långt till skratt.

Ansökan & Kontakt

Maila din CV till Jeanette Karlsson Kundservicechef/Marknad,
Jeanette@skaraenergi.se 
Har du frågor mailar du samma adress.

Sista ansökningsdatum är 2023-12-20, tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdatum.
Tillträde sker enl. ök.

Vi har tagit aktiv ställning till sättet vi rekryterar på . Alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp undanbedes.