Hoppa till huvudinnehåll

Ledig tjänst – Produktionsansvarig Fjärrvärme

Produktionsansvarig Fjärrvärme

Vill du vara med och göra skillnad? Vi söker en positiv och engagerad produktionsansvarig till vårt härliga fjärrvärmeteam på Skara Energi!

Vår nuvarande produktionsansvarige Karl-Åke går i pension i maj-2025 men vi vill gärna att du börjar redan under våren-2024 så att du får chansen att lära dig våra anläggningar grundligt.

Din vardag hos oss: Som produktionschef blir du hjärtat i vårt härliga team på fyra dedikerade personer. Det är viktigt att du gillar att arbeta både som produktionsansvarig och som drifttekniker med drift och underhåll. Vi jobbar tätt tillsammans med korta beslutsvägar och med ett leende på läpparna. Du kommer inte bara leda och stötta ditt team i vardagliga frågor, utan även vara med och fatta viktiga beslut i spännande projekt. Med korta beslutsvägar och en kultur där alla åsikter räknas, skapar vi en arbetsplats där varje medarbetare känner sig värdefull.

Vi söker en ledare som aktivt stödjer och involverar sig i sina kollegors arbete. Flexibilitet och stöd där det behövs är nyckeln till vårt framgångsrika samarbete.

Dina närmaste kollegor blir Roger, Richard och Emil (drifttekniker).

Din närmaste chef är Magnus som är chef för VD.

Fjärrvärmeteamet ansvar för:

  • Tre biobränsleeldade värmeverk
  • Två oljeeldade reservpannor
  • Distributionsnätet för fjärrvärme
  • Planering och genomförande av underhåll och investeringar
  • Utredningar med kostnadsberäkningar

Din roll hos oss: Som produktionsansvarig kommer du ha verksamhetsansvar över produktionen av fjärrvärme, allt ifrån inköp av bränsle till drift och underhåll av anläggningarna.

Vem är du: Vi söker dig som delar vår entusiasm och passion för att skapa en hållbar och effektiv fjärrvärmeproduktion. Att arbeta proaktivt och ta initiativ är egenskaper vi värdesätter högt. Struktur, analys och förmågan att bygga starka relationer är viktigt då vi alltid har samarbete och kunden i fokus.

Du har relevant teknisk utbildning eller likvärdig erfarenhet. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt B-körkort är ett krav. Tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter ses som meriterande.

Vi erbjuder:

  • En trevlig och lättsam arbetsmiljö där skrattet aldrig är långt borta.
  • Ett ansvarsfullt uppdrag med varierande utvecklande arbetsuppgifter. Vi är ett litet företag men vi är breda och mångsidiga.
  • Stora möjligheter för dig som vill växa tillsammans med oss.
  • En fin och härlig miljö både i och kring våra arbetslokaler

Vill du veta mer? Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och tror att du kan passa in i vårt positiva arbetsklimat, ser vi fram emot din ansökan!

Kontakta gärna
produktionsansvarig Karl-Åke Gustafsson (+46 761 253618 eller karl-ake.gustafsson@skaraenergi.se) eller
VD Magnus Jacobsson (+46 767 656440 eller magnus.jacobsson@skaraenergi.se).

Vi arbetar med löpande urval.

Om Skara Energi AB: Skara Energi är ett kommunalägt bolag med cirka 35 medarbetare och en omsättning på ca 170 miljoner kronor. Vi är stolta infrastrukturbyggare för kommunen och ansvarar för elnät, fjärrvärme, vatten och avlopp samt bredband. På Skara Energi är våra medarbetare hjärtat i vår framgång. Vi är smarta, känner tillit och har passion för vårt arbete. Tillsammans skapar vi världens bästa liv i Skara.

Välkommen att bli en del av vårt positiva och kompetenta team!