Hoppa till huvudinnehåll

Åter 1:a plats i VGR!

7:e plats i Sverige och 1:a plats i Västra Götalandsregionen!

 

Ännu en gång ser vi att våra priser håller sig bra i jämförelse med övriga Sverige. Skara hamnar på 1:a plats i VGR gällande priser på El, Fjärrvärme, Vatten och Renhållning.

Att arbeta för att hålla ned priserna mot slutkunder är en sak vi prioriterar inom Skara Energi, arbetet sker på olika sätt, exempelvis genom att ständigt leta förbättringar, sträva efter bra och låga inköpspriser, och att jobba smart och effektivt.
Renhållning och elhandel kan vi inte påverka, men vi jobbar aktivt med avgifter kring Elnät, Fjärrvärme och Vatten och avlopp.

Just nu och inför nästa år ser vi utmaningar med högre inköpspriser, vilket gör att vi, som många andra energibolag, höjer flera avgifter 2023. Samtidigt vet vi att exempelvis våra avgifter för fjärrvärme varit oförändrade i flera år, så snitthöjningen över en längre period är fortfarande låg.

Vill du läsa den fullständiga rapporten eller få mer info om undersökningen går du in här:  Nils Holgersson 2022

 

Vad är Nils Holgersson undersökningen?

Sedan år 1996 ger Nils Holgersson Gruppen årligen ut rapporten ”Fastigheten Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige”. Nils Holgersson Gruppens medlemmar är för närvarande Bostadsrätterna, HSB Riksförbund, Hyresgästföreningen Riksförbundet, Riksbyggen och Sveriges Allmännytta.

I undersökningen förflyttas en bostadsfastighet i alla Sveriges 290 kommuner för att jämföra avgifter för sophämtning, vatten och avlopp, el och uppvärmning