Hoppa till huvudinnehåll

Oseriösa elhandlare rör sig i Skara

Just nu kontaktar flera olika elhandelsbolag kunder och påstår att de samarbetar med oss på Skara Energi. Detta stämmer inte, och vi ber kunderna vara extra uppmärksamma på avtal som tecknas. Glöm heller inte att det råder 14 dagars ångerrätt för konsumenter.

Det står personer utanför matbutiker i Skara som framhåller att de kommer från Skara Energi, har en Skara Energilogga på jackan, och vill sälja elavtal. De representerar ett företag som heter Nordic Green Energy. Skara Energi samarbetar inte med detta företag.

Företaget Stockholms elbolag ringer emellanåt upp kunder och erbjuder elhandelsavtal i samarbete med Skara Energi. Skara Energi samarbetar inte med företaget i fråga och arbetar inte heller med uppsökande försäljning.

Göta Energi figurerar också i området, och kontaktar många kunder i Lidköping, Skara och Skövde kommun via dörrknackning. De påstår att Billinge Energi kommer att sluta med elhandel för privatkunder vilket inte stämmer. Varken Billinge Energi AB eller Skara Energi AB har något samarbete med Göta Energi.

Se mer information på https://www.billingeenergi.se/nyheter/varning/

Se även Energimarknadsbyråns lista över de bolag som får mest klagomål av konsumenter https://www.energimarknadsbyran.se/el/dina-avtal-och-kostnader/valja-elavtal/klagomalsinformation/