Hoppa till huvudinnehåll

Skaras elnätsavgifter är bland de lägsta i Sverige!

Årets resultat i Nils Holgersson undersökningen visar en bättre placering än någonsin för Skara gällande elnätsavgifter, där Skara hamnar på 9:e plats i Sverige.

– Vi är väldigt nöjda över placeringen! Våra medarbetare är alla medvetna vad vi gör dagligen för att bibehålla våra låga priser, men det är alltid kul att få en bekräftelse på att det vi jobbar med ger resultat, säger Magnus Jacobson, VD.

Nyheterna handlar ofta om den generella avgiftsnivån i Sverige, och det är lätt att tro att alla elnätsbolag ligger på samma nivå. Tittar man noggrannare syns det i undersökningen att avgifterna skiljer sig märkbart, Skara ligger långt under snittet i undersökningen.

Skara Energi har alltså länge haft bra placering i denna undersökning, och har ambitionen att ligga kvar. Under hösten kommer även resultatet för sophämtning, vatten och avlopp samt fjärrvärme.

-Vi tror att låga avgifter bidrar till att göra Skara attraktivt för privatpersoner och verksamheter och vi jobbar återkommande med att bibehålla våra låga avgifter för elnät, värme och vatten, fortsätter Magnus Jacobsson.

 

 

Källa:

http://nilsholgersson.nu/rapporter/rapport-2020/el-2020/