Hoppa till huvudinnehåll

Viktoriagatan får ny vattenledning!

Ni kanske märkt av vår närvaro utanför Viktoriagården där vi lägger en ny vattenledning. Denna ledningsförnyelse kommer att fortsätt hela vägen fram till Källegatan utan några planerade avbrott i arbetet. När grävarbetet börjar i Viktoriagatan kommer vägen vara avstängd för genomfart. Detta kommer innebära att ni som boende blir påverkade både trafikmässigt och vattenmässigt.

 

Trafiken kommer ledas om på Viktoriagårdens södra sida och vidare ut på Skaraborgsgatan. När vi blockerar infarten till Ålyckegatan kommer en tillfällig väg byggas för er framkomlighet.

 

Vi byter ut befintlig vattenledning bit för bit vilket innebär att vi måste stänga av vid ett flertal tillfällen. Dessa avstängningar brukar vara i 30-60 minuter och genomförs normalt mellan 08:00-16:00 utan förvarning. Se därför till att ha vatten tillgängligt i hemmet.

 

När en gammal vattenledning byts ut kan det hända att vattnet missfärgas av rost, detta är inget farligt och går att spola bort. Undvik tvätta vittvätt om vattnet är missfärgat.

 

Trafikanordningsplan och ytterligare information kommer finnas på Skara Energis hemsida under nyheter.

 

 

Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår kundservice på telefonnummer 0511 – 321 00.

 

 

TA-Plan 0 Översikt Viktoriagatan

TA-Plan 1 Viktoriagatan

TA-Plan 2 Viktoriagatan

TA-Plan 3 Viktoriagatan