Hoppa till huvudinnehåll

Uppdatera dina kontaktuppgifter!

Hur vill du att vi kontaktar dig? Hur vill du att vi aviserar om planerade avbrott? Hur vill du ha din faktura?

Det händer ibland att vi vill komma i kontakt med dig som är kund hos oss. Då är det viktigt att vi har rätt kontaktuppgifter till dig.  Har vi rätt e-postadress? Rätt mobilnummer? Hjälp oss gärna så informationen kommer rätt!

Fyll i formuläret nedan så uppdaterar vi vårt register

  • Till denna epost-adress vill jag gärna ha e-post vid kontakt, information eller avbrottsavisering i de fall detta skickas ut digitalt.
  • Till denna adress vill jag gärna ha brev, information eller avbrottsavisering i de fall det skickas ut via papper.
  • Till detta mobilnummer vill jag ha SMS vid kontakt, information eller avbrottsinformation i de fall detta distributionssätt används

Vill du uppdatera sättet på hur du får din faktura trycker du dig vidare här!

Vi kommer att spara och behandla personuppgifter om dig, bland annat namn, adress, personnummer och kontaktuppgifter. Detta för att kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig, kontakta dig, utföra serviceåtaganden, utföra kundundersökningar och analyser m.m. Dina uppgifter kan komma att lämnas ut till våra underbiträden. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi behandlar om dig. För fullständig information om hur vi behandlar dina personuppgifter, besök www.skaraenergi.se/integritetspolicy eller kontakta vår kundservice på 0511 – 321 00.